Bilträffar i Stockholms län 2021

Här hittar du bilträffar och motorevenemang i Stockholms län.

Du får gärna tipsa oss om träffar i kommentarsfältet längst ner på sidan.

Träffar i Stockholm 2021

Här hittar du evenemang i Stockholm. Tryck på en träff för att läsa mer, visa vägbeskrivning, med mera.

Augusti

Träffar på Facebook

Här har vi samlat grupper och sidor på Facebook där du kan hitta information om bilträffar i Stockholm. Har du tips om en grupp som vi har missat så tipsa oss gärna i kommentarsfältet längst ner på sidan.

18 svar på ”Bilträffar i Stockholms län 2021”

 1. Hej!

  Jag är en förtvivlad mamma. Klockan är halv ett och min dotter ligger och gråter i sin säng på grund av oljudet från Sveavägen ännu en kväll. Snälla – tänk på att vi är vanliga familjer som bor här. Sveavägen är ingen festplats, utan en bostadsadress. Snälla, snälla, sluta förpesta vår tillvaro med era raggarbilar på Sveavägen.

  Med vänlig hälsning,

  Förtvivlad mamma

  Svara
  • Snälla mamma!

   Förstå EN sak: Sveavägen är INTE en bostadsadress i första hand!

   Sveavägen är Stockholms centralaste affärs- och trafikgata med ett gatuliv dygnet runt! Faktum!

   Om du valt att BOSÄTTA (!) er med familj här i syfte att få lugn och ro på kvällarna, så är du INGEN bra mamma – för det här VISSTE du självklart innan! Du/ni kan OMÖJLIGEN ha undgått er att Sveavägen är en oerhört livlig och trafikerad gata, innerstans största. Att då ha mage att klaga på att någon gång om året under några timmar på kvällen det sker en s.k. cruising med veteranbilar, det är som att klaga på nyårsfyrverkeriet om man bor vid Riddarfjärden. (Ingen gör det)

   Du/ni kunde enkelt ha valt en lugnare plats, även mitt i city eller i innerstan som helhet. Det finns över 100 gator innanför tullarna med bostäder som INTE har en stor genomgående dubbelfilsgata utanför fönstren med trafik dygnet runt.

   Ni valde SVEAVÄGEN!

   Grattis till ett i övrigt bra val!

   Bästa hälsningar,
   fam. Nilsson med barn

   PS
   Vi sålde bilen och valde innerstan för allt som händer här dygnet runt. När det är cruising tar vi med ungarna ut och berättar om de gamla fina bilarna och den värld som en gång var. Så fungerar en familj bäst om man VÄLJER att bosätta sig mitt i Stockholms city.

   Häromdagen hörde vi vid 23.30-tiden på kvällen ett väldigt brummande vid cykelstråket utanför huset. Vi sprang ut på balkongen och fick se ett 100-tal gamla mopeder köra förbi i någon slags ”moped-cruising”. Ännu ett av dessa oförglömliga stockholmsevent. Synd bara att vi inte hann ut för att se och fotografera veteranmopederna på nära håll! Ungarna blev besvikna.

   Svara
  • Jag vill inte vara sån, men… Om du bor på sveavägen och din dotter gråter över att bilar kör förbi utanför så har ni nog det jävligt bra. Det finns folk som blir skjutna och våldtagna i utsatta områden. Sveavägen är inte ett sådant. Lite motorljud är inget att gnälla över. Jag behöver lyssna på skruttiga mopeder utanför mitt fönster varje sommar och det är ett getingbo 2 meter utanför mitt fönster. Vi har ingen lufkonditionering hemma så jag MÅSTE ha fönstret fullt öppet varje natt för att få in luft som inte är 30 grader celsius. Jag går upp 5:30 varje vardag för att jobba. Jag tror nog att ni klarar er på sveavägen.

   Svara
 2. Stockholm är en storsdad…..Bästa tipset vi som har intresset för motorer är att byta lägenheten mot ett hus lite längre från Stockholm.
  Det som däremot stör på riktigt (som kanske inte folk med lägenhet på Sveavägen drabbas av….) är bilbrännare och skottlossningar som sker runt om i landet….Vi motor-folk värnar om bevarande av både kultur och fina gamla bilar. Vi hatar bilbrännare som orsakar höga smällar samt svärtar ner miljön och är absolut livsfarligt för både barn och vuxna! Big Time

  Svara
  • Jag håller med Hilde! Det handlar inte om att man valt att bo i stan, vanliga bilar och dylikt är inte problemet. Det är de raggarbilar som spelar extremt hög musik mitt under natten, bilarna som gasar fram och tillbaka och som smäller som är problemet. Jag är gravid och ska snart få mitt barn. Jag har svårt att sova om nätterna och bävar inför när bebisen kommer.

   Svara
   • Om man valt att bo i stan ingår det störningsmoment som trafik och annat oljud. Stockholm är en storstad vill man ha lugn och ro och ska ha barn är det kanske lämpligare att bo nån annanstans om man inte klarar av allt oväsen och diverse höga ljud. Skulle personligen aldrig flytta in till stan om jag sen ska klaga på att det låter när det är en så sak man borde vara medveten om när man väljer att flytta in till stan

    Svara
   • Min pappa uppfostrade mig genom att alltid ha diskmaskinen på och dammsuga när jag skulle sova. Nu sover jag som en stock och har noll sömnproblem. Om du låter ditt barn sova i absoluta knäpptysta tillstånd kommer både du och ditt ha problem längre fram i livet, speciellt ditt barn.

    Svara
 3. Jag bor själv på Sveavägen och älskar när det är cruising. En av anledningarna till att jag just valde att flytta till Sveavägen. När barnen bodde hemma valde jag istället att bo utanför stan. I Huddinge med renare luft och mer grönområden, alltså ett bättre ställe att bo för barn.
  Att det är trafikerat på Sveavägen och att det under sommarmånaderna är cruising med snygga bilar är ju inget nytt och gillar man inte det finns det ju andra ställen att bo på, även i stan.

  Svara
 4. Människor med lågt konsekvens tänkande hittar vi över allt. Att köpa hus vid Bromma flygplats och klaga på buller. Att bosätta sig på landsbygden och undra var tunnelbanan ligger och att bussen bara går 5 gånger per dag och inte 10 min trafik.
  Dessa människor hittar vi över allt på olika sätt men i Stockholm känns det som att det är vanligast. Ja jo bland politiker föstståss men dom har sen länge tappat fotfästet. Att växa upp och avfjärma sig från mångfald och sociala interaktioner övergränser skapar en ganska fattig och dum människa.
  Visst man kan vara professor och högutbildad men när man inte tittar över kanten påsen lilla burk man lever i är man dum. Att kunna förklara världsekonomin eller vårat solsystem är inte intellekt när man har svårt att sätta en mutter på en skruv. Varför man cyklar på gatan när cykel banan är 3m till höger och man bråkar med bilar som kör för nära.
  Det är dåligt konsekvens tänkande och vi har massor av dom i Stockholm.
  Det är bara att beklaga och hoppas att dom inte får barn eller att någon annan uppfostrar dom.
  Ja hårt och kantigt, men sån är sanningen.

  Svara
 5. Hej
  Raggarkulturen startade i Stockholm i slutet av 50-talet, alltsedan dess har raggarna kört Sveavägen fram.
  Att Hilde och Suzan skulle få raggarna att avbryta denna tradition för att ni i tredje generation störs känns knappast troligt.
  Jag är uppvuxen i Stockholmsförort och bodde i Vasastaden i tidig vuxen ålder, tack mamma och pappa för det valet.
  Nu är jag morfar och min familj bor återigen i förort.( inte i Bromma)
  Jag åker gärna in till Sveavägen på cruising för att därefter återvända till förortslugnet.
  Jag har själv valt mitt boende genom åren och har aldrig haft anledning att klaga på det, är jag inte nöjd så flyttar jag.

  Trevlig sommar på er i Huvudstaden med desslikes och rörelse som hör till.

  Mvh
  Wagge.

  Svara
 6. Ja jävlar vilka gnällspikar det finns😆
  Flytta ut från stan då om man vill ha tystnad.
  Liknande ngn som flyttar nära Bromma flygplats och sen klagar på att flyget stör 😡 säger Bara! FLYTTA !!!

  Svara
 7. Jag flyttade till sveavägen från förorten för arbetet skull och därmed slippa pendla kan gå nu till jobbet och gå ner på gatan till någon servering prata m folk titta på alla fina bilar umgås om jag vill detta . Detta vill jag absolut inte vara utan .tänk en tyst stad va tråkigt

  Svara
 8. Jag personligen bor inte på Sveavägen men jag bor i Solna precis vid en väldigt trafikerad väg där även motorcyklar och sportbilar gillar att välja (oavsett tid på dygnet) pga att de kan spinna lite mer. Jag har ingen möjlighet att välja vart jag vill bo och om jag nu skulle vara en besserwisser så skulle jag nog påstå att det är minst lika mycket störning här som på Sveavägen men inte klagar jag för att fordon åker på en väg som råkar ligga precis utanför mina fönster. Det ska nog till en jävla massa snurr i bollen om man ska klaga på en enda kväll på dygnet av 365 dygn då det låter lite extra på Sveavägen. Gå ut och njut av showen nån timme så lugnar barnen nog ner sig och du får troligen sova efter det.

  Svara
 9. Sveavägen är en gata med många krogar och många bilar och motorcyklar .
  Konstant oväsen då det är den stora gatan in till city .
  Att Raggarbilar skulle vara det största problemet handlar bara om att ha någon att skylla på när man har valt att bosätta sig för nära en gata in till city .
  Men jag kan fullt förstå det klagomål gällande sk Pilsnerhäckar som spelar musik för hela gatan med öppna dörrar på bilarna eller sk Muskelbilar som gör burnouts på gatan så gummiröken går in i bostäderna .
  Vissa har även betett sig så illa att man har använt dom bofastas portar som pissoar och kastat tomflaskor och skräp på området .
  Så gör dom garanterat inte hemma på sin egen gata .
  När vissa beter sig så illa då handlar det enbart om uppmärksamhet och inte gemenskap med bilentusiaster eller andra människor på platsen .
  Stockholm Big Cruising kan vara trevligt för alla om dräggen inte kommer dit .
  Själv kör jag en sliten Pontiac ifrån 50talet som jag är rädd om, vilket bilentusiaster och raggare är generellt.
  Stockholm Big Cruising är en trevlig folkfest även för dom bofasta, och gillar man inte detta årliga event då är det väl bara att resa bort den helgen .

  Svara

Lämna en kommentar