Nuvarande län: Västra Götaland
Välj län
OBS! Denna träff har redan varit!

Västgötaträffen

Starttid: 20 maj, 09:00
Sluttid: 20 maj, 15:00
Stad: Skövde
Plats: Björkholm Bil AB

Information:

Vi samlas vid Björkholm Bil AB i Skövde mellan kl. 09:00 och 09:30.
Vi kommer att titta på Björkholms stora utbud av nya och begagnade Mercedes-Benz. Och så njuter vi naturligtvis av våra egna bilar och den sociala samvaron.

Vid 11-tiden åker vi i kortege till Skövde Golfklubb och intar en tidig och smaklig lunch för att därefter åka gemensamt till Tibro för att delta i och besöka den Motorhistoriska Dagen. Vi kommer att parkera på en anvisad yta inom utställningsområdet.

Obligatorisk anmälan senast 11 maj. Anmälan görs genom insättning av 100 kronor per deltagande person (subventionerad lunchkostnad) på Mercedes-Benz Klubbens bankgiro 670-3367. Ange namn och Västgötaträff.

Kontaktpersoner: Jan Östlund, 073-7166271 och Uno Hufvudsson, 070-8561199. Vår kontaktperson vid Motorhistoriska Dagen i Tibro är Tommy Gustavsson.

Karta & vägbeskrivning

Träffen är i Skövde (Västra Götalands län).

Vägbeskrivning (Öppnas i GPS-appen) OBS! Dubbelkolla så att Facebook-evenemanget inte är inställt eller ändrat/flyttat innan du åker. Vi delar enbart information från befintliga evenemang. I enstaka fall kan träffens plats eller tid ha ändrats efter den senaste uppdateringen på denna sida.

Fler kommande träffar i Västra Götaland

Bilträffar på Facebook

Följ oss på Facebook för att få tips om träffar och mycket annat!

Besök oss på Facebook
Tipsa oss om en träff

Saknar du något evenemang här på Bilträffar.com? Tipsa oss så lägger vi till det!

Skicka in ett tips här

Välj län

Välj ett län för att hitta träffar nära dig.