OBS! Denna träff har redan varit!

Vårträffen #2 – Startskottet på Överby

22 april, kl. 19:00 – 22 april, kl. 22:00 (2017)
Trollhättan (Överby köpcenter)

Hallå allihopa, nu tänkte vi som så att eftersom det blev en kanonträff förra gången så kör vi en startup träff även till våren på Överby.
1600 kom förra året och det kan vi väl med lite bra väder bräcka?

Tråkigt tjat först. Vi vill inte se massa drägg och alkohol på plats precis som ALLTID annars, detta är folks ögonstenar de kommer med för att visa upp och de ska inte behöva vara oroliga för att någonting ska hända… Det kommer komma alla möjliga sorters människor. Äldre, yngre, barnfamiljer och entusiaster. You name it! Så snälla visa hänsyn. Skräp, lyckades ni få med skräpet dit kan ni gott och väl få med det hem igen eller använda soptunnorna!

Med detta sagt, kommer här lite rolig info också!
Vi börjar det hela som en klassisk parkeringsträff, folk ställer upp och cruisar runt för att visa upp sina pärlor. Man går runt och ser sig omkring helt enkelt.
Trestad Racing kommer att finnas på plats under kvällen för att erbjuda lite sms-listor och diverse ting. Senare har de utlovat lite roliga aktiviteter, vad det blir får vi helt enkelt se! 😉

Så gör dig, mig och alla andra en tjänst och bjud nu in ALLA du kan tänka dig. Vi vill ha MYCKET fina bilar och mycket folk!
Vart på Överby vi kommer hålla till kommer komma upp senare.

(Vid eventuellt skitväder kan datum ändras i sista sekund.)

Tackar på förhand för visat intresse! 🙂

Karta & vägbeskrivning

Träffen är i Trollhättan (Västra Götalands län).