Nuvarande län: Västra Götaland
Välj län
OBS! Denna träff har redan varit!

Ulricehamn Carshow by MidNightMeet.nu

Starttid: 20 jul, 16:00
Sluttid: 20 jul, 21:00
Stad: Ulricehamn
Plats: Ågatan 6

Information:

Efter den lyckade utställningen i Kungälv, så tar vårt event vidare till Ulricehamn

Platsen för träffen är Ulricehamn Statspark, Ågatan 6, 523 37 Ulricehamn, Sverige

Vi håller till på en helt ny plats, en bra bit ifrån där vi tidigare ha haft våra event. Även om miljön är ny så kör vi på samma koncept. Ett event maxat med utställare och plats för väldigt många besökare. Vi riktar oss till hela familjen. Barn som vuxen. Alla har något att hitta på.Denna gång har vi ca 3 gånger större yta än sist i Kungälv. På detta området finns utöver bilutställningen, hoppborgar, lekplats, linbana, DJ bord och toaletter.

Är du intresserad av att vara med på träffen med din bil, ditt företag eller förening? Alla frågor och information kan tas via denna mail: sebban@agren-media.se.

Har ni ett fordon i mycket fint skick, som är ombyggt eller sticker ut från mängden är ni särskilt välkomna att skicka in en ansökan. Alla biltyper är välkomna, custombyggen, styling, retro, jänkare, sportbilar etc. Ni kommer få stå tillsammans med fordon av samma typ på utställningsområdet, men alla kommer ingå i samma tävlingskategori. Eftersom vi söker en bred omkrets med besökare, så känner vi att de är viktigt med en stor skala av olika typer av bilar.

Utställare: Är du intresserad av att ställa ut ditt fordon. Skicka några bilder och kort info till mailen ovan. Där efter kommer vi granska fordonet och ge ett svar om bilen blir antagen

Föreningar/klubbar: Anmäl antalet bilar ni kommer med. Även om vi ska planera yta för tält osv. Har ni även andra önskemål så meddela de i samband mer er intresseanmälan. Anmälan gör ni till mailen ovan

People’s choice & Prisutdelning:
Samtliga priskategorier kommer presenteras inom kort
Insläpp för utställare är kl 13-15 och parkering sker på anvisad plats. Företag ser vi helst dyker upp så tidigt som möjligt inom tidsramen. Respektera tiderna och anvisningarna!

Utställningen öppnar för besökare 16:00

Tid för korvätartävlingen är satt till 18:00

Prisutdelning kommer hållas ca kl 20:00.

XR tar över 21:00
Ytterligare några regler vi håller hårt på:
– Kör lugnt inne på och utanför området. En del platser är på gräs. Och förstörelse av gräsmatta kommer debiteras med 2000kr.

– Släng skräp i sopsäckar och papperskorgar.

– Respektera andras fordon, håll avstånd och va försiktiga.Om vårt evenemang på Facebook:
Evenemangsforumet på Facebook är till för att kunna ta del av information. Vi vill att alla håller en god ton och undviker personangrepp och negativa påhopp. Alla inlägg modereras och kommentarstrådar bevakas så att vi slipper den dåliga stämning som uppstår när en och annan kastar ur sig mindre väl valda ord. Kommentarer som inte bidrar till en diskussion på ett konstruktivt sätt kommer att tas bort!Sponsorer:
SC styling www.scstyling.se
Allhyr: www.allhyr.se

Väl mött den Lördag 20/7

Karta & vägbeskrivning

Träffen är i Ulricehamn (Västra Götalands län).

Vägbeskrivning (Öppnas i GPS-appen) OBS! Dubbelkolla så att Facebook-evenemanget inte är inställt eller ändrat/flyttat innan du åker. Vi delar enbart information från befintliga evenemang. I enstaka fall kan träffens plats eller tid ha ändrats efter den senaste uppdateringen på denna sida.

Fler kommande träffar i Västra Götaland

Bilträffar på Facebook

Följ oss på Facebook för att få tips om träffar och mycket annat!

Besök oss på Facebook
Tipsa oss om en träff

Saknar du något evenemang här på Bilträffar.com? Tipsa oss så lägger vi till det!

Skicka in ett tips här

Välj län

Välj ett län för att hitta träffar nära dig.