Ulricehamn CarShow by MidNightMeet

25 juli, 16:00 – 25 juli, 21:00
Ulricehamn (Ulriceparken)
Det här evenemanget har redan varit!

Information:

EFTER FÖRRA ÅRET SUCCE SÅ ÄR DE KLART!
Den 25e Juli slår vi upp portarna för Ulricehamn Carshow by MidNightmeet. Vi ändra lite inför säsongen vårat namn. Då vi har våra event på olika ställen så komma dom hete platsen + by Midnightmeet. För att ni besökare lätt ska kunna skilja på utställningarna.
VILL DU STÄLLA UT DIN BIL? Den 1a maj kommer vi börja att ta emot ansökningarna. I ansökan så vill vi ha några bilder och kort information om fordonet. Vi kommer svara inom 48h. I beskedet är om fordonet är antagen, står på vår reservlista eller om vi avböjer ansökan
FÖRENINGAR/KLUBBAR/FÖRETAG:
Ni kan redan nu maila oss på sebban@agren-media.se . Är de så att ni är en stor skara bilar som vill ställa ut? Är ni företag som vill marknadsföra er? Hör av er redan nu så diskuterar vi era ideer.

PRISKATIGORIER
Domarnas 1-7
People’s choice
EPIC detail
Perfect fittment
Best Classic Car

BESÖKARE:
Vi tar inget entreavgift. Hoppborg för barn dom gånger vi har de är även de gratis. Den ända kostnaden vi har är parkeringsavgift på 50kr. Spelar ingen roll hur många man är i bilen utan de är samma kostnad.
Korvätartävlingen
Vi kommer fortsätta på förra årets succé. Priser och antalet kommer presenteras lägre fram
Nytt för barn. Vi kommer ha gratis hoppborgs hoppande för alla barn. Vi kommer efter förfrågningar att sälja korv och festis denna gång. Då de va stor efterfrågan på de förra året.
Mer info kommer på www.midnightmeet.nu

Adress & vägbeskrivning

Träffen är i Ulricehamn, Västra Götalands län.

Plats: Ulriceparken

Adress: Ulricaparken, Ulricehamn, Sverige

Visa alla bilträffar i Ulricehamn

Visa alla bilträffar i Västra Götalands län

Vi hjälper dig att hitta bilträffar

På Bilträffar.com hittar du träffar och motorevenemang i hela Sverige.

Tänk på att vi endast är en samlingsplats för evenemang som arrangeras av andra. Har ni frågor om ett evenemang så kontakta arrangören direkt. Vi kan inte svara på frågor om enskilda evenemang.