Nuvarande län: Västra Götaland
Välj län

Pop The Hood Meet #15 (Med Race Community)

Starttid: 06 jun, 18:00
Sluttid: 06 jun, 22:00
Stad: Göteborg

Information:

Välkomna till årets första Pop The Hood träff 2020 i Göteborg den 6 Juni! Vi kör samarbete med Race Community även denna gången och de står för efteraktiviteter. Vi hoppas på en lika städad träff som senast. Alla fordon är som vanligt välkomna och aktiviteter kommer att ske under kvällen/natten. Info om plats kommer inom snar framtid.

—————————————————-

Här kommer lite regler och juridisk info inför kvällen!

*REGLER!
Vi anordnar bilträff, inte fest!
Vi kan inte stoppa dig från att dricka alkohol, men är du störig eller aggressiv får polisen avlägsna dig från platsen. Barnfamiljer kommer finnas på plats och det ser väldigt illa ut med för berusade personer.

Någon annan ansvarar INTE för några skadekostnader/böter som du gör dig skyldig till. Anser polisen att du har gjort dig skyldig till ett brott tar vi inget ansvar för om böter som delas ut på plats av polisen. Dina handlingar är personliga och ingen annan kan ta ansvar för dom. (Hit tillhör burna, sladda, bråka osv. för dom som inte visste det)

Vi vill inte städa upp burkar/flaskor och annat skräp av något slag efter er. Papperskorgar finns på området.

*JURIDISK INFO:
Facebook rubricerar detta som ett evenemang vilket är fel. Detta räknas juridiskt sett inte som ett evenemang eftersom det inte finns nån som håller i några aktiviteter och att de började som ett slutet sällskap. Vem som helst får delta eftersom det är en allmän plats. Detta är endast ett förslag på plats där motorintresserade kan komma och parkera och prata med varandra. Detta rubriceras då som allmän sammankomst eftersom det inte finns några aktiviteter eller tävlingar och alla sköter sitt.

Allmänheten har tillträde till parkeringen precis som vanligt och det är en allmän plats som alla kan beträda varje dag i veckan. Alla som tillträder platsen har eget ansvar för uppförande, hur man framför sitt fordon, att fordonet är lagligt, att inte skräpa ner och följa svensk lag. Personer som deltar utanför denna vänskapskrets är inte av Pop The Hood Meet's ansvar. Alla som vistas på platsen ansvarar för sig själva och bör följa svensk lag.

Mvh Pop The Hood Crew

Karta & vägbeskrivning

Träffen är i Göteborg (Västra Götalands län).

Vägbeskrivning (Öppnas i GPS-appen) OBS! Dubbelkolla så att Facebook-evenemanget inte är inställt eller ändrat/flyttat innan du åker. Vi delar enbart information från befintliga evenemang. I enstaka fall kan träffens plats eller tid ha ändrats efter den senaste uppdateringen på denna sida.

Fler kommande träffar i Västra Götaland

Bilträffar på Facebook

Följ oss på Facebook för att få tips om träffar och mycket annat!

Besök oss på Facebook
Tipsa oss om en träff

Saknar du något evenemang här på Bilträffar.com? Tipsa oss så lägger vi till det!

Skicka in ett tips här

Välj län

Välj ett län för att hitta träffar nära dig.