Barkarbyträffen – Stockholms Största Bilträff #2 2020

19 september, 20:00 – 19 september, 23:59
Järfälla (Ikea)
Det här evenemanget har redan varit!

Information:

Barkarbyträffen #1 2020
Vi välkomnar er till höstträffen den 19 September 2020.
Vi kommer att köra samma koncept även denna träff som vi nu sist gjorde vilket vi anser fungerade bättre. Det betyder alltså att ingen kommer att kunna boka platser. Vi kommer dock hålla en till två rader enbart för företag beroende på hur många som anmäler sig.
Ikea är öppet till 19:00 och respektera dess gäster och undvik åka in förrän tidigast 19:30.
Klockan 00:00 skall det vara tyst på parkeringen, alltså får inga ljudbilar spela musik efter detta.
______________________________________________________
VIKTIGA REGLER!
– Noll tolerans på alkohol eller andra berusningsmedel.
– Fordon eller andra etableringar får EJ infinna sig närmare än 10m ifrån IKEA’s fastighet. Detta är för att motverka eventuella risker för brand eller dylikt.
– Fordonen skall parkeras lämpligt vid alla parkeringsrutor och lämna fri väg i gångarna i den mån det går för att lämna fri väg vid eventuella sjukdomsfall.
– Skräp, detta är alltid ett stort problem så därför skall all form utav skräp kastas i närmaste soptunna/påse. Dessa finns uppsatta längs alla rader.
– Följ trafikvärdarna och funktionärernas anvisningar, dem är inte där för att jävlas med er, mest för att kunna få ett flöde att flyta på så gott det går.
– Skadegörelse på eget eller annans fordon/egendom är strikt förbjudet på området.
– Burnouts, vi vet att det är sjukt trevligt med däckrök och vrålande bilar, men det är för säkerheten vi ber er att undvika detta.
Sist men inte minst, tänk på att detta är en träff, en stor och social mötesplats där man kan lära känna folk från hela Sverige. Tänk på barnfamiljer, hundar och respektera varandra. Undvik i största mån att torrvarva ditt fordon på en parkeringsplats.
______________________________________________________
Företagsutställare
Vill du eller ditt företag synas på Barkarbyträffen? Då har ni stor möjlighet att kunna exponera er på våra träffar.
Platskostnad för företag kostar 2000kr plus moms och i det ingår upp till 6 parkeringsplatser i bredd. Önskar ni större kan ni kontakta oss för mer information.
För anslutning till ström på plats debiteras det 250kr per 10A anslutning. Önskar ni starkare ström så ber vi er ta kontakt med oss.
Gällande matförsäljning har vi endast begränsade platser på träffen så se till att boka i tid. En plats för matförsäljning ligger på 3000kr plus moms.
För att boka en företagsplats till Barkarbyträffen skickar ni mail till info@barkarbytraffen.se.
______________________________________________________
Funktionärer
Är det så att du brinner för stora träffar och känner att du vill hjälpa till? Hör isåfall av dig till info@barkarbytraffen.se för att få mer information om hur du kan bli funktionär och hjälpa till så träffen blir bättre!
______________________________________________________
Sponsring
Vi söker all form utav sponsring och delaktighet till detta event för att kunna göra någonting roligt för er besökare.
Vi söker allt ifrån bajamajor, sopsäckar, tävlingspriser, avspärrningsband, cykelstaket med mera. Känner du att du kan hjälpa oss på något sätt? Ta isåfall kontakt med oss.
______________________________________________________
Barkarbyträffen arrangeras utav frivilliga som gör detta som en rolig grej.
Allt startade i grunden som en vänskaplig träff som växte med stor fart i Jakobsbergs parkeringsgarage.
Efter bara något enstaka år startades träffen på IKEA’s parkeringsplats. Det bjöds på både det ena och det andra, allt ifrån personer som hoppade över Lamborghini som kom i full fart och en väldans massa burnouts längs hela Enköpingsvägen.
Till slut så övergav detta gäng som skapade träffen hela konceptet till Baked Society runt 2014. Direkt upprättades kontakten med Polisen och IKEA vilket inte hade funnits tidigare. Första träffen blev mer eller mindre en liten flopp, men med erfarenhet har man bara kunna lyckats göra allt bättre och bättre med åren som gått.
Den andra September 2018 tar en utav personerna, Martin Larsson som medverkat på träffen sedan start över konceptet från Baked Society för att driva träffen vidare.
Träffen har hållts sedan 2007 Förhoppningsvis kommer den leva minst lika länge till.
Barkarbyträffen arrangeras idag med hjälp utav ett företag i grunden som handhåller alla intäkter och utgifter.
Vill du som privatperson eller företag bidra att träffen skall bli bättre genom att sponsa eller donera pengar för att vi skall kunna göra ett ännu större event så ta isåfall kontakt med oss.

Adress & vägbeskrivning

Träffen är i Järfälla, Stockholms län.

Plats: Ikea

Adress: Folkungavägen 50, 177 38 Järfälla, Sverige

Visa alla bilträffar i Järfälla

Visa alla bilträffar i Stockholms län

Fler kommande träffar i Stockholms län

Tryck på en träff för att läsa mer.

Stockholm Car Meet 2021
Bromma

Vi hjälper dig att hitta bilträffar

På Bilträffar.com hittar du träffar och motorevenemang i hela Sverige.

Tänk på att vi endast är en samlingsplats för evenemang som arrangeras av andra. Har ni frågor om ett evenemang så kontakta arrangören direkt. Vi kan inte svara på frågor om enskilda evenemang.