Nuvarande län: Stockholm
Välj län
OBS! Denna träff har redan varit!

Barkarbyträffen - Stockholms Största Bilträff #1 2019

Starttid: 04 maj, 20:00
Sluttid: 04 maj, 23:59
Stad: Järfälla
Plats: IKEA Barkarby

Information:

Barkarbyträffen #1 2019

Då tidigare träffar tidigare arrangerats under olika crew och liknande så kommer nu träffen fortsätta som enbart Barkarbyträffen.

Men för att kunna organisera sådana här stora arrangemang så är det av väldigt stor vikt att folk respekterar allt som gäller.

Vi kommer att ansöka om strikt alkoholförbud på området. Många undrar säkert varför?

Orsaken är väldigt enkel, bilar och alkohol är verkligen ingenting som hör ihop. Det är nu upp till er att respektera detta förbud som även kommer stävjas med hjälp utav Ordningsvakter och Polis på plats.

Nedan finner ni våra regler för träffen.
______________________________________________________

VIKTIGA REGLER!

- Noll tolerans på alkohol eller andra berusningsmedel.

- Fordon eller andra etableringar får EJ infinna sig närmare än 10m ifrån IKEA’s fastighet. Detta är för att motverka eventuella risker för brand eller dylikt.

- Fordonen skall parkeras lämpligt vid alla parkeringsrutor och lämna fri väg i gångarna i den mån det går för att lämna fri väg vid eventuella sjukdomsfall.

- Skräp, detta är alltid ett stort problem så därför skall all form utav skräp kastas i närmaste soptunna/påse. Dessa finns uppsatta längs alla rader.

- Följ trafikvärdarna och funktionärernas anvisningar, dem är inte där för att jävlas med er, mest för att kunna få ett flöde att flyta på så gott det går.

- Skadegörelse på eget eller annans fordon/egendom är strikt förbjudet på området.

- Burnouts, vi vet att det är sjukt trevligt med däckrök och vrålande bilar, men det är för säkerheten vi ber er att undvika detta.

Sist men inte minst, tänk på att detta är en träff, en stor och social mötesplats där man kan lära känna folk från hela Sverige. Tänk på barnfamiljer, hundar och respektera varandra. Undvik i största mån att torrvarva ditt fordon på en parkeringsplats.
______________________________________________________

Platsbokning / Crew

Är det så att ni är intresserade att boka platser inne på huvudområdet så ber vi er följa denna instruktion. Skicka ett mail till info@barkarbytraffen.se och beskriv hur många platser ni önskar att få. Senast den 15 April kommer man att kunna söka platser till, därefter stängs själva ansökningen för barkarby.

Notera att ni som crew skall se till att det är städat och rent på er plats.

Något som är nytt för i år är att vi kommer att ta ut 250kr per crew som söker om platser på träffen, detta går direkt för att kunna hyra in en entreprenör som städar parkeringen åt oss. Vi har hittills gått och plockat hela parkeringen för hand och det är någonting vi inte kommer vilja fortsätta med efter hur det har sett ut efter den senaste träffen. Så denna summan kan ni mer eller mindre se som en städavgift.
______________________________________________________

Företagsutställare

Vill du eller ditt företag synas på Barkarbyträffen? Då har ni stor möjlighet att kunna exponera er på våra träffar.
Platskostnad för företag kostar 2500kr inkl moms och i det ingår upp till 8 parkeringsplatser i bredd. Önskar ni större kan ni kontakta oss för mer information.

För anslutning till ström på plats debiteras det 250kr per 10A anslutning. Önskar ni starkare ström så ber vi er ta kontakt med oss.
För att boka en företagsplats till Barkarbyträffen skickar ni mail till info@barkarbytraffen.se.
______________________________________________________

Funktionärer

Är det så att du brinner för stora träffar och känner att du vill hjälpa till? Hör isåfall av dig till info@barkarbytraffen.se för att få mer information om hur du kan bli funktionär och hjälpa till så träffen blir bättre!
______________________________________________________

Sponsring

Vi söker all form utav sponsring och delaktighet till detta event för att kunna göra någonting roligt för er besökare.
Vi söker allt ifrån bajamajor, sopsäckar, tävlingspriser, avspärrningsband, cykelstaket med mera. Känner du att du kan hjälpa oss på något sätt? Ta isåfall kontakt med oss.
______________________________________________________

Barkarbyträffen arrangeras utav frivilliga som gör detta som en rolig grej.

Allt startade i grunden som en vänskaplig träff som växte med stor fart i Jakobsbergs parkeringsgarage.

Efter bara något enstaka år startades träffen på IKEA’s parkeringsplats. Det bjöds på både det ena och det andra, allt ifrån personer som hoppade över Lamborghini som kom i full fart och en väldans massa burnouts längs hela Enköpingsvägen.

Till slut så övergav detta gäng som skapade träffen hela konceptet till Baked Society runt 2014. Direkt upprättades kontakten med Polisen och IKEA vilket inte hade funnits tidigare. Första träffen blev mer eller mindre en liten flopp, men med erfarenhet har man bara kunna lyckats göra allt bättre och bättre med åren som gått.

Den andra September 2018 tar en utav personerna, Martin Larsson som medverkat på träffen sedan start över konceptet från Baked Society för att driva träffen vidare.

Träffen har hållts sedan 2007 Förhoppningsvis kommer den leva minst lika länge till.

Barkarbyträffen arrangeras idag med hjälp utav ett företag i grunden som handhåller alla intäkter och utgifter.
Vill du som privatperson eller företag bidra att träffen skall bli bättre genom att sponsa eller donera pengar för att vi skall kunna göra ett ännu större event så ta isåfall kontakt med oss.

Karta & vägbeskrivning

Träffen är i Järfälla (Stockholms län).

Vägbeskrivning (Öppnas i GPS-appen) OBS! Dubbelkolla så att Facebook-evenemanget inte är inställt eller ändrat/flyttat innan du åker. Vi delar enbart information från befintliga evenemang. I enstaka fall kan träffens plats eller tid ha ändrats efter den senaste uppdateringen på denna sida.
Bilträffar på Facebook

Följ oss på Facebook för att få tips om träffar och mycket annat!

Besök oss på Facebook
Tipsa oss om en träff

Saknar du något evenemang här på Bilträffar.com? Tipsa oss så lägger vi till det!

Skicka in ett tips här

Välj län

Välj ett län för att hitta träffar nära dig.